This spring Virtual Office welcomes you with discounts

      În această primăvară beneficiezi de serviciile Virtual Office  la un preț mai avantajos. Înființare firmă, adresă juridică și servicii de secretariat la -15% reducere. Nu risipi timpul tău prețios completând formulare, alergând  la toate ghişeele și așteptând în rând pentru aplicarea actelor.


    Apelați la consultanţi specializaţi în serviciile de înființare firmă și contabilitate, în doar 3 zile (sau 6 ore, în regim de urgență) îți pregătim toate documentele pentru deschiderea firmei, după oferim gratuit  consultanță contabilă  pentru un start corect în afaceri.


Ne ocupăm de toate detaliile privind fondarea companiei:


    Nu dispuneți de un oficiu și sunteți în căutarea unui sediu legal pentru înregistrarea firmei? Stabilirea sediului legal al companiei nu mai este o problemă. Adresă juridică virtuală sau oficiu virtual este un instrument ideal pentru cei care nu au nevoie de un spațiu de birouri dar doresc să gestioneze afacerea simplu și eficient. Este destinată profesioniștilor  mobili, companiilor ce se extind pe piețe noi, oficiilor regionale fără personal, precum și afacerilor la domiciliu.


Oferim sediu legal(adresă juridică) cu toate serviciile de secretariat incluse.


    Serviciile biroului virtual oferă beneficiile unui spațiu de birou la costuri mai reduse.  Cu serviciile de virtual office poți să îți gestionezi afacerea la distanță. Acest birou se adresează întreprinzătorilor care doresc să lucreze de acasă sau de la distanță și doresc o imagine profesionistă pentru propria afacere.

Avantajele Ofertei: 

    Nu este nevoie să angajezi personal,  Virtual Office îți gestionezi afacerea la distanță.

    Fii antreprenor împreună cu Virtual Office! Echipa noastră de profesioniști se ocupă de toate detaliile pentru înființarea unei societăți comerciale, modificarea datelor sau lichidarea acesteia. Cu Virtual Office ai certitudinea că ai ales varianta optimă din punct de vedere juridic și fiscal.


Distribuie:
Request the offer