De ce să alegi o adresă juridică virtuală?

   Dacă te-ai hotărât să înființezi o firmă, vei avea nevoie neapărat și de adresă juridică.  Virtual Office îți recomandă un birou virtual cu o mulțime de avantaje. Mai întâi să precizăm:
Ce înseamnă  o adresă juridică virtuală? 
    Adresă juridică virtuală sau oficiu virtual este un instrument ideal pentru cei care nu au nevoie de un spațiu de birouri, dar doresc să gestioneze afacerea într-un mediu exlusivist.  Se adresează afacerilor nou create, oamenilor din străinătate care vor să cucerească piața RM, companiilor fără personal, precum şi afacerilor la domiciliu.  Ideea de birou virtual a devenit deja un trend mai ales printre afacerile care se află la început de cale. 


    Avantajele unui oficiu virtual sunt numeroase, iată câteva dintre ele: 
Economisești, nu vei plăti suplimentar pentru servicii comunale sau alte servicii de întreținere a unui oficiu; 
Oferi credibilitate clienților, o afacere găzduită la domiciliu prezintă anumite dubii; 
Adresă prestigioasă de business, în cazul Vitual Office, adresă în centrul Chișinăului;
Înregistrarea rapidă a firmei.
    Mai mult decât atât închirierea unui oficiu virtual presupune un pachet întreg de servicii care oferă toate beneficiile pe care le acordă un oficiu real. De exemplu, procurând un pachet de servicii integral, obții nu doar adresă juridică în centrul capitalei, ci și un număr de telefon individual la care se răspunde cu numele companiei tale sau alte beneficii cum ar fi:
Asistenţă administrativă şi de secretariat;
Redirecționarea apelurilor;
Administrarea corespondenţei poştale şi electronice și avizarea despre primirea acesteia;
Cutie personală de păstrare a documentelor;
Acces la printer/xerox/scanner/fax.


    Pe scurt  devenim secretarul tău de la distanță.  Acest pachet de servicii implică cheltuieli mai mici,  în timp ce un oficiu real presupune prețuri mai mari. Cu mult mai mult ar costa să închiriezi un oficiu, să angajezi o secretară care să stea în oficiu, să conectezi o linie telefonică şi personal.


    Angajați la domiciliu sau lucru la distanță, aceste concepte devin încet încet o facilitate. Astfel o adresă juridică virtuală începe să câștige teren în lupta pentru modul în care companiile își desfășoară activitatea. Un birou virtual este o soluție ideală pentru start-up-uri,  pentru că firmele mici pot economisi resursele proprii evitând achitarea chiriei într-o clădire scumpă. Dacă lucrează cu o companie de birouri virtuale, cum ar fi Virtual Office, această problemă este rezolvată rapid și ajută la buna funcționare a firmei.


    Așadar, un birou virtual economisește bani. O companie care are un număr mare de birouri virtuale, poate economisi foarte mult pe cheltuieli de chirie și spațiu. Aceste fonduri pot fi redistribuite în alte direcții ale afacerii unde pot avea un impact mai avantajos. 

    În concluzie, apelează cu încredere la serviciile Virtual Office pentru a beneficia de o adresă virtuală și întregul pachet de servicii. Te așteptăm! 

Distribuie:
Solicită oferta